Sider

....

mandag 21. september 2009

Tilbake til hverdagen

Denne helga har Bergen blitt rysta til grunnvollene.
Jeg har hatt en fantastisk helg, med hele gjengen samla i Norges (kanskje ikke største, men) absolutt vakreste by!
På onsdag kom Risten til Bergen, med tonnevis av baggasje! Den tok vi med på slepetur gjennom Bergens brosteinbelagte gater, på en shopperaid i alle byens butikker. Torsdag kom Ingvild med bussen, like før vi skulle til byen og møte mannfolket til Risten for første gang. Daniel gav hele gjengen gavekort på musikkinnspilling i studio, og ble fra det øyeblikket vår ubestridte helt. (Og så skadet det jo heller ikke at han var en ganske kul fyr også da..)
Jeg, Risten og Daniel stakk på konsert på Hulen, Hurra Torpedo! Det var grisekult, for å bruke et litt usjarmerende kraftuttrykk. Etter konserten satt vi på toppen av Nygårdshøyden og drakk øl, noe som er ganske så ulovlig i Bergen, men så ufattelig kos at det rett og slett legitimerte hele greia. Fredag hadde vi hotellfest på City Box, og i så altfor kjent stil kom jeg, Silje og Ingvild en time for seint til vår egen fest! Men pytt, det gjorde vel ingenting, vellykka ble det likevel! ....helt til jeg og Ingvild fant ut at vi skulle danse på bordet, og på ett eller annet vis greidde å velte champagne over hele oss. Vi luktet og så ut som druknede katter. Men det gjorde vel ingenting, for vi ville ut og danse ENDA MER! (Som vanlig. Hyperaktive småbarn, sier det bare...)
Mer føler jeg ikke for å eksponere i bloggen. Så var det sagt. YOU SHOULD HAVE BEEN THERE!
Lørdag var vi slitne, og helga hadde nettopp begyndt. Sånn er det visst å bli gammel! Så vi satt og skravla om gamle dager på hotellrommet.

Men nå står hverdagen for tur. Brød med italiensk salat til frokost, potetmos til middag. Rotete leilighet med rene og skitne klær om hverandre, og klesvask til oppunder taket. Skitne skåler overalt, og et sugende behov for sjokolade og depressiv musikk. Æsj.

Forresten, Stine? Jeg har brutt godtestreiken, og skylder deg 500 kroner. Få. Kontonummer.

:(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar