Sider

....

onsdag 7. oktober 2015

Høstferie!

En av veldig mange fordeler ved det utrolig kjekke læreryrket er jo alle feriene, og denne uken har jeg og Hennika vært i Volda på høstferie. Vi har hatt noen kjempekoselige dager sammen med mor i heimbygda, og som alltid har vi fått gjort veldig mye på kort tid!

Etter en lang kjøretur i nydelig solskinn ankom vi endelig "hjertet av sunnmøre" lørdags ettermiddag.

På søndag reiste vi sammen med mor og lillesøster Stine til Stryn, hvor den årlige Strynemessen gikk av stabelen. Der var det tivoli, drøssevis av salgsboder og masse moro for store og små. Hennika fikk testet både spenst og eventuelle høydeskrekktendenser på en trampoline med hoppesele, mens jeg stod på sidelinjen og var pittelitt sjalu på småen som føk opp i luften som en 12kilos sprettball.


På mandagen reiste vi til Runde sammen med min tante og gikk opp til Rundebranden (en ikke så høy fjelltopp midt på øyen). Vi var utrolig heldige med været; solen skinte fra en knallblå, skyfri himmel og vi kunne gå i singlet helt til toppen. Ikke verst midt i oktober! 

Sprekinger på vei til Rundebranden

På toppen ventet en nydelig utsikt, og kameraet fikk virkelig kjørt seg... 



I går var vi på veldig koselig babybesøk til lille Anna (som plutselig egentlig ikke er helt baby lenger). Tiden flyr, og det merker man virkelig når det er lenge mellom hver gang man får være med sånne skjønne småtroll... Tenk, ETT år på fredag! 


Etter besøket dro vi til Ørsta for å stelle håret på frisørsalongen til mor, og der vanket det både ekstreme forandringer (se neste innlegg!) og marsipankake i anledning frisørsalongens 20. virkeår! Snakker om at tiden flyr, jeg husker fremdeles åpningsdagen! 

Legg merke til at merkenavnet JOICO (samt det
helt vanlige, norske ordet "vil" er rettet med penn.
Topp notch korrekturlesing av næravisen Møre-Nytt
der altså :) 


1 kommentar: