Sider

....

mandag 26. mai 2014

Kjapp og enkel barnemat

Jeg er en svoren motstander av barnemat på glass; for det første smaker de utrolig lite, og for det andre er det jo både kjapt og enkelt å lage barnemat selv. Og så er det jo mye billigere også! 

Hennika sin middag i dag er kyllingfilét med kokossaus og jasminris. Det tok meg 14 minutter å lage det - altså koketiden på risen. 

Ingredienser:

1 kyllingfilét
1 neve jasminris 
1 gulrot 
2-3 dl kokosmelk
1 ts hoisinsaus, kecap manis eller soyasaus (hvis du bruker soyasaus bør du være litt knepen, den blir fort litt skarp på smak. Prøv deg fram!)
1-2 ts sweet chilli saus


1. Sett risen på koking, skjær opp gulroten i småbiter og kok sammen med risen.
2. Skjær kyllingen i små biter, stek lett og hell over hoisinsaus (evt annet valg). La sausen blande seg godt med kjøttet før du heller over kokosmelk og sweet chilli saus. La det koke en liten stund.
3. Hell av vannet på risen og gulrøttene og bland sammen med kyllingen.
4. La maten kjøle seg av litt, og server :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar