Sider

....

torsdag 24. april 2014

Her kommer solen

Vestlandet, og Bergen især, er kjent for sitt våte klima og sine sparsomme soldager, men når solen endelig finner det for godt å vise seg skjer det noe med oss. Plutselig må vi få gjort alt det vi rett og slett ikke gidder å gjøre når regnet høljer ned, og vi må være sikker på å NYTE fineværet mens vi kan. 


Her i huset har vi bestemt oss for at det godt kan være sommerferie med én gang. Nå planlegger vi familieferie, og hva er vel mer "familieferie-aktig" enn å pakke teltet, hive seg i bilen og kjøre til Sverige? 

Problemet er bare at vi ikke har telt. Eller soveposer, liggeunderlag eller NOE annet som man trenger for en campingferie. Derfor klikket vi oss inn på XXL sine hjemmesider for å lage en handleliste med det vi trengte, men stakkars Audun (aka Netthandel-kongen) har ikke handlet på nett på lenge og lider under abstinenser, så det ble litt av en handleliste! Selvsagt trenger man stormkjøkken hvis man skal sove EN natt i telt, og en skjærefjøl med innebygget kniv er jo også kjempeviktig. Teltet må helst ha ståhøyde og plass til overnattingsgjester, og vi siden vi jo skal på "camping" kan vi ikke pakke i en helt vanlig bag; vi må ha en svindyr fjellsekk. Plutselig satt vi der med en handleliste på nesten ti tusen kroner, og vår lille telthelg kostet like mye som en toukers spatur til Gran Canaria. Heldigvis hadde denne netthandlevognen en delete-knapp! 

Vi får kjøpe et billigtelt på Jula, pakke kjølebag'en og krysse fingrene for fint vær og godt humør. Ønsk oss lykke til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar